Общи условия

Общи условия: Услугите Твоето Таро и Мистерията на Числата се обслужват от МЪРСИ ОН ЕООД и са валидни за трите мобилни оператора.

Всеки клиент, направил поръчка за услуга чрез SMS на кратък номер с добавена стойност, се съгласява към мобилният му телефон да бъде изпратено кратко съобщение от сървър с отговор от услугата, за която е направил заявка.

Ако имате проблеми, въпроси или предложения как да подобрим услугите си моля позвънете на: 0889 059 984 или 02/957 12 47

Услугата Ясновидство и Езотерика и Професионални Хороскопи се поддържат от МЪРСИ ОН ЕООД. Цена на SMS към номер 1934 е 2,40 лв., цена на SMS към номер 191901 и 191909 е 2,40 лв., цена на SMS към номер 1973 е 4.80 лв., цена на SMS към номер 1724 е 6,00 лв. с ДДС за трите мобилни оператора. Услугите в този сайт са с езотерична насоченост. Доверието и приемането на информацията дадена от експертите на yasnovidec1.com са единствено по преценка на потребителя. МЪРСИ ОН ЕООД. не поема отговорност относно консултациите в този сайт. Mobile МЪРСИ ОН ЕООД. не се ангажира за отговор от определена личност. За проблеми и въпроси (технически) 0889 059 984. Всеки потребител на услугата автоматично се съгласява да получава съобщения от yasnovidec1.com Отговорът от yasnovidec1.com може да се забави до 24ч. Услугите не са автоматични.

Блогът gadaniq.blogspot.bg не предлага СМС услуги. Посочените СМС услуги на сайта и общите условия за тях се предлагат и определят от други лица и фирми. Администраторът на gadaniq.blogspot.bg не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта. Администраторът на gadaniq.blogspot.bg не носи отговорност по отношение на надеждността на функциониране на предлаганите услуги, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ и инструкции и други параметри. Администраторът на gadaniq.blogspot.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваната информация на сайта.